top of page

Informationer

Happy girls are the prettiest girls!

Hvem er jeg: Jeg hedder Dinnie og er super glad for at kunne præsentere jer for min salon. Min alder er 35 år og er en stolt mor til 4 piger.

Min nye salon, er en længeventet drøm der er gået i opfyldelse. Jeg har over 15 års erfaring i faget og elsker stadig at blive udfordret og kaster mig gerne ud i nye trends indenfor min branche.

Her i salonen tilbyder vi en høj kvalitet og service, samt er humøret altid i top.

Vi bestræber os på at fuldføre netop dine ønsker på bedst mulig vis og vi sætter en stor ære i at vores kunder kommer i første række.

Parkering: Der er gratis parkering lige ud foran salonen ved coop 365 eller bag bygningen.

Handicap: Salonen er handicap venlig i forhold til kørestol osv.

Drikkelse: Der er gratis kaffe, te, sodavand, vand  samt sødt til ganen til ventende kunder, bare spørg løs hvis du mangler noget.

Hvad er der i nærheden:  der er inden for 500 meter af salonen, kiosk med posthus og spillehal (mulighed for at hæve kontanter), apotek, pizzaria, blomsterbutik, 1 frisør salon, 1 hudpleje/vippe klinik, bodega, bedemandsforretning, coop 365, Rema 1000, Den bette butik, ild og sten pizzaria, kogekonens diner og takeaway, edc mægler.

Børn, Venner og veninder:   Børn i alle aldre er altid velkommen i salonen under kontrol. Det er også okay at have en ven/ kæreste eller veninde med.

unnamed.jpg

Dinnie byrresen

Negletekniker & hårextensionist

bottom of page